01

Oriëntatie

Hoe kan Bouwinzicht u helpen bij het realiseren van uw (ver)bouwplannen? Ik ben een onafhankelijk adviseur die opdrachtgevers helpt in de communicatie en afstemming met alle bouwpartners. Tijdens de vrijblijvende afspraak worden uw plannen en wensen geïnventariseerd. Het kennen van uw persoonlijke wensen is een voorwaarde voor een goed advies voor het vervolgtraject. Graag kom ik met u in contact om uw plannen te bespreken en verder uit te leggen wat ik hier in kan betekenen.  

02

Advies

De plannen en wensen worden beoordeeld op vergunbaarheid en technische- en financiële haalbaarheid. Indien noodzakelijk kan een architect, constructeur en/of installatieadviseur worden ingeschakeld voor specialistisch advies. Van deze bevindingen en resultaten wordt een kort en bondig rapport samengesteld. Op basis hiervan kan de keuze gemaakt worden wel of niet door te gaan met de realisatie van uw plannen.

03

Begeleiding

De begeleiding begint met het inzetten van de juiste expertise op het juiste moment. Het plan wordt daarna verder uitgewerkt ten behoeve van het aanvragen van de benodigde vergunningen en offertes. Na een gedegen beoordeling van deze offertes worden de uitvoerende partijen opgedragen. Tijdens de realisatie wordt toezicht gehouden op de uitvoerende partijen. Beslismomenten worden vroegtijdig aangegeven zodat er tijd is weloverwogen keuzes te maken. Als opdrachtgever wordt u middels tussentijdse rapportages op de hoogte gehouden van de voortgang en financiële stand van het project. De oplevering en ingebruikname zullen op deze manier succesvol verlopen.